banner-caraprotekt-gama-ATR

Folie Auto ATR

Folie Auto Gama ATR

     Folia auto din gama ATR este o folie colorata, avand in componenta sa un strat de metal. Gama ATR este gama cu cel mai mare coeficient de respingere a energiei solare. Aceasta folie auto este folosita pentru design, dar si pentru protectia oferita de aceasta. Avand un strat de metal in compozitia sa, respinge caldura intre 34% si 70% din totalul acesteia. Avand un alt strat antizgariere fata de gama ATC si AT, beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani si de o durata de viata de peste 20 de ani. Folia auto ATR impreuna cu liner-ul de protectie al adezivului au o grosime de 47 microni.      Folia auto LLumar din gama ATR este o folie auto colorata cu un strat de metal in interiorul acesteia. Are un stat antizgariere foarte performant si un filtru UV foarte eficient, respingand razele UV in proportie de 99%. Culoarea foliei auto are o tenta de "charcoal", o nuanta de fumuriu inchis, cu o usoara tenta de cenusiu. Folia auto din gama ATR mai este denumita si folia "Titanium". Folia ATR are diferite transparente pentru laterale spate si luneta: 5%, 15%, 21%, 38% si 55%. Toate aceste transparente sunt omologate RAR pentru aplicare pe lateralele spate si luneta masinii dumneavoastra.

Folia auto din gama ATR este clasificata de catre LLumar SUA cu 4 stele din 5.

Aceasta folie are codurile comerciale:

ATR 05 CH SR HPR, ATR 15 CH SR HPR, ATR 20 CH SR HPR, ATR 35 CH SR HPR si ATR 50 CH SR HPR

     - Folia ATC 05 CH SR HPR - are transparenta de 5%. Acest procent reprezinta coeficientul de lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto ATR. Este cea mai inchisa folie auto din gama ATR. Respinge caldura in proportie de 70%, fiind cea mai performanta folie auto comercializata de LLumar Romania, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta transparenta este una dintre cele mai montate folii din gama ATR. Aceasta folie ATR 05 CH SR HPR are reflexia de 12%, acesta fiind gradul de oglindire al foliei din exterior. VEZI FISA TEHNICA FOLIE ATR 05 CH      - Folia ATR 15 CH SR HPR - are transparenta de 15%. Acest procent reprezinta coeficientul de lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto. Este a doua folie auto inchisa din gama LLumar ATR. Are, din interior catre exterior, cea mai buna vizibilitate chiar si seara, cand afara este innorat sau cand ploua. Respinge caldura in proportie de 53%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta folie ATR 15 CH SR HPR are reflexia de doar 5%. VEZI FISA TEHNICA FOLIE ATR 15 CH      - Folia ATR 20 CH SR HPR - are transparenta de 21%. Acest procent reprezinta lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto. Este una dintre foliile LLumar din gama ATR care este omologata RAR pentru aplicare pe lateralele spate si luneta masinii dumeavoastra, dar se poate aplica si pe laterale fata ( nerecomandat de catre CaraProtekt.ro - folia auto ATR 20 fiind omologata DOAR PE LATERALE SPATE SI LUNETA). Aceasta folie respinge energia solara in proportie de 48%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta folie auto ATR 20 CH SR HPR are reflexia de doar 8%. VEZI FISA TEHNICA FOLIE ATR 20 CH      - Folia ATR 35 CH SR HPR - are transparenta de 38%. Acest procent reprezinta lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto. Este una dintre foliile LLumar din gama ATR care este omologata R.A.R pentru aplicare pe lateralele spate si luneta masinii dumeavoastra, dar se poate aplica si pe laterale fata ( nerecomandat de catre CaraProtekt.ro - folia fiind omologata DOAR PE LATERALE SPATE SI LUNETA). Aceasta folie respinge energia solara in proportie de 44%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta folie ATR 35 CH SR HPR are reflexia de doar 8%. VEZI FISA TEHNICA FOLIE ATR 35 CH      - Folia ATR 50 CH SR HPR - are transparenta de 55%. Acest procent reprezinta lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto ATR 50. Este una dintre foliile LLumar din gama ATR 50 care este omologata RAR pentru aplicare pe lateralele spate si luneta masinii dumeavoastra, dar se poate aplica si pe laterale fata ( nerecomandat de catre CaraProtekt.ro - folia fiind omologata DOAR PE LATERALE SPATE SI LUNETA). Aceasta folie respinge energia solara in proportie de 34%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta folie ATR 50 CH SR HPR are reflexia de doar 8%, acesta fiind gradul de oglindire al foliei din exterior. VEZI FISA TEHNICA FOLIE ATR 50 CH

Toate foliile auto din gama ATR sunt omologate R.A.R pentru aplicare pe lateralele spate si luneta masinii dumneavoastra. Nu exista folie auto din gama ATR omologata pe laterale fata. Gama de folie auto ATR, avand un strat de metal in compozitia sa si unul dintre cele mai rezistente straturi antizgrariere, are garantia reala de la producatorul Eastman Chemical Company de 10 ani, folia avand durata de viata de peste 20 ani. Garantia se ofera in urma unor teste foarte laborioase.