banner-caraprotekt-gama-AT

Folie LLumar AT

Folie Auto Gama AT

     Folia auto din gama AT este o folie colorata in masa. Aceasta folie auto este folosita in general doar pentru design. Din fisele tehnice ale acestei game de folii auto observam ca aceasta folie este mai putin performanta in comparatie cu celelalte game ale LLumar.      Folia auto LLumar din gama AT este o folie auto colorata in masa. Are un stat antizgariere foarte performant si un filtru UV foarte eficient, respingand razele UV in proportie de 99%. Culoarea foliei auto are o tenta de "green", o nuanta de fumuriu inchis. Folia auto AT are diferite transparente: 7%, 15%, 38% si 53%.

Folia auto din gama AT este clasificata de catre LLumar SUA cu 2,5 stele din 5.

Acesta folie are codurile comerciale:

AT 05 GR SR HPR, AT 15 GR SR HPR, AT 35 GR SR HPR, AT 35 GN SR HPR si AT 50 GR SR HPR

       - Folia AT 05 GR SR HPR - are transparenta de 7%. Acest procent reprezinta coeficientul de lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto. Este cea mai inchisa folie auto din gama AT. Respinge caldura in proportie de 43%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta transparenta este una dintre cele mai montate folii din gama AT. VEZI FISA TEHNICA FOLIE AT 05 GR      - Folia AT 15 GR SR HPR - are transparenta de 15%. Acest procent reprezinta coeficientul de lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto. Este a doua folie auto inchisa din gama LLumar AT. Are, din interior catre exterior, cea mai buna vizibilitate chiar si seara, cand afara ploua sau cand este innorat. Respinge caldura in proportie de 40%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta folie AT 15 GR SR HPR are reflexia de doar 8%. VEZI FISA TEHNICA FOLIE AT 15 GR      - Folia AT 35 GR SR HPR - are transparenta de 38%. Acest procent reprezinta lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto. Este una dintre foliile LLumar din gama AT care este omologata RAR pentru aplicare pe lateralele spate si luneta masinii dumeavoastra, dar se poate aplica si pe laterale fata ( nerecomandat de catre CaraProtekt.ro - folia fiind omologata DOAR PE LATERALELE SPATE SI LUNETA). Aceasta folie respinge energia solara in proportie de 32%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta folie AT 35 GR SR HPR are reflexia de doar 8%. VEZI FISA TEHNICA FOLIE AT 35 GR      - Folia AT 35 GN SR HPR - are transparenta de 38%. Acest procent reprezinta lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto. Este una dintre foliile LLumar din gama AT care nu are nuanta de "fumuriu", ci are o nuanta de verde. Imita foarte bine geamurile de fabrica cu care sunt dotate masinile din gama VW. Aceasta folie auto se poate aplica pe lateralele spate si luneta masinii dumneavoastra, dar se poate aplica si pe laterale fata ( nerecomandat de catre CaraProtekt.ro). Aceasta folie respinge energia solara in proportie de 32%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta folie AT 35 GN SR HPR are reflexia de doar 8%.      - Folia AT 50 GR SR HPR - are transparenta de 53%. Acest procent reprezinta lumina vizibila care trece efectiv prin folia auto AT 50. Este una dintre foliile auto LLumar din gama AT 50 care este omologata RAR pentru aplicare pe laterale spate si luneta masinii dumeavoastra, dar se poate aplica si pe laterale fata ( nerecomandat de catre CaraProtekt.ro - folia fiind omologata DOAR PE LATERALELE SPATE SI LUNETA). Aceasta folie respinge energia solara in proportie de 26%, iar razele UV sunt respinse 99% din totalul acestora. Aceasta folie AT 50 GR SR HPR are reflexia de doar 8%, acesta fiind gradul de oglindire al foliei din exterior. VEZI FISA TEHNICA FOLIE AT 50 GR

Toate foliile auto din gama AT sunt omologate R.A.R pentru aplicare pe lateralele spate si luneta masinii dumneavoastra. Gama de folie AT are garantia reala de la producatorul Eastman Chemical Company de 5 ani, folia avand durata de viata de peste 10 ani. Garantia se ofera in urma unor teste foarte laborioas.